Wonen

Zonwerende screens met zuignap: het prijskaartje en de voordelen

Zodra je de deur uitloopt, ruik je het: de lente hangt weer in de lucht. De dagen worden langer en het leven speelt zich weer steeds vaker buiten af. Heerlijk, als je het ons van Woonaholic vraagt. Want met al die regenachtige dagen hadden wij het wel gehad. Niet alleen binnen, ook buiten merken we die verandering. Hier op kantoor hoeft de verwarming nog maar zelden aan en zetten we weer steeds vaker het raam open. Het zal niet lang meer duren voordat we snakken naar een airconditioner. Helaas kost zo’n ding een hoop geld met de huidige energieprijzen. Gelukkig kregen we laatst de tip om ons eens te verdiepen in zonwering met zuignappen. Deze zonwering voor de buitenkant van het raam (of voor de binnenkant, als het niet anders kan) maak je – zoals de naam al doet vermoeden – heel eenvoudig vast door middel van zuignappen. Mede daardoor blijven de kosten van deze zonwering laag. Maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen. We vertellen je er graag meer over.

Prijsvergelijking

Helaas kunnen we je geen vast bedrag geven voor zonwering met zuignappen, aangezien deze vorm van zonwering op maat wordt gemaakt. De prijs hangt dus af van de afmetingen van jouw raam. Om een indicatie te geven: de prijzen starten vanaf €20,- voor een klein raam. Heb je een raam van bijvoorbeeld 120 x 130 cm, dan zal het ongeveer €140,- kosten. Andere opties kosten vaak een stuk meer. Voor een ingebouwde airconditioner betaal je al snel €3000,- voor een elektrisch zonnescherm ongeveer €1500,- en voor een rolluik vaak €750,-. Zonwering met zuignap is dus al snel vijf keer zo voordelig in vergelijking met een alternatieve vorm van koelen. 

Groene oplossing

De prijs is niet het enige voordeel. Zonwering met zuignap is ook met het oog op milieu een verstandige keuze. Airconditioners maken namelijk gebruik van een koudemiddel, een stof die schadelijk is voor het milieu. En daarnaast slurpen ze energie. Elektrische screens zijn ook afhankelijk van een energiebron. Bij het gebruik van zonwering met zuignappen, zijn deze problemen uitgesloten. Je hangt ze aan het begin van het seizoen op en aan het einde van het seizoen berg je ze weer op. Zo heb je jarenlang plezier van je betaalbare zonwering en blijft het lekker koel in huis. 

Expert op het gebied van zuignapzonwering

Ben je overtuigd, maar twijfel je nog waar je de zonwerende screens wilt bestellen? Sunwise is een expert op het gebied van zonwering met zuignappen en kan jou als geen ander helpen bij al je vragen. Daarnaast hebben ze een handige bestelmodule die in een paar muisklikken de prijs van jouw screen berekent. Meer weten? Via de volgende link vind je meer informatie: sunwise-screens.nl/zonwering-met-zuignappen/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *