Wonen

Zijn automatische voerbakken goed voor katten?

Voor sommige eigenaren van gezelschapsdieren is het proces om een ​​huisdier aan hun lot over te laten wanneer ze de stad uitgaan, geavanceerder geworden. Opgemerkt moet worden dat katteneigenaren drie keer zoveel kans hebben als hondenbezitters om hun huisdieren alleen achter te laten terwijl ze reizen. Ze hebben goedkope beveiligingscamera’s opgezet om hun huisdieren goed in de gaten te houden, en ze kopen automatische kattenbakken om uitwerpselen weg te scheppen.

Een voerautomaat kat voor huisdiervoeding zijn geen vervanging voor menselijke interactie. Een feeder mag nooit worden gebruikt als een manier om geen oppas, wandelaar of internaat voor huisdieren in te huren. Ongeacht de marketing en reclame voor producten, het is niet gezond of in het belang van uw huisdier om geen aandacht te geven.

Hoewel katten de reputatie hebben dat ze niet dezelfde liefde en aandacht nodig hebben als honden, betekent dat niet dat ze niet blij zijn als je in de buurt bent. Een recent onderzoek toonde aan dat katten meer zelfvertrouwen en rust hadden wanneer hun baasjes in de buurt waren en dat ze gestrest raakten toen de baasjes weggingen.

Eigenaren van gezelschapsdieren moeten rekening houden met de behoeften van hun dier en hoe goed hun huisdier ermee overweg kan om alleen gelaten te worden. Sommige dieren kunnen de hele dag prima met rust worden gelaten. Sommige katten kunnen verlatingsangst ontwikkelen en hebben moeite om met rust gelaten te worden. Als u vermoedt dat uw huisdier een verlatingsangststoornis heeft, kan een gecertificeerde dieren gedrager helpen.

Maar slechts één dag verwijderd is alles wat onze huisdierenexperts aanbevelen. Honden en katten zijn sociale dieren en gedijen niet of overleven niet in eenzame opsluiting. Het langer dan een dag alleen laten van een kat is een recept voor een zeer onvervulde, onderverrijkte kat en zorgt voor een zeer gevaarlijke situatie voor uw huisdier

Welke voerbak voor huisdieren te krijgen

Als u een automatische voerbak voor huisdieren moet gebruiken voor een dag dat u niet thuis bent, zijn er goede – zij het onvolmaakte – opties. Automatische voerautomaten voor huisdieren zijn bedoeld om een ​​bepaalde hoeveelheid voer op een bepaald tijdstip af te geven, zodat u dat niet hoeft te doen. Hoewel ze een geweldige oplossing lijken om voor uw huisdier te zorgen terwijl u weg bent, zijn ze niet altijd betrouwbaar en zijn ze ook niet gebouwd met de meeste huisdieren in gedachten.

Toen ik acht verschillende modellen testte, ontdekte ik dat de meeste modellen niet acceptabel zijn voor honden die meer dan een kopje voedsel per portie eten, omdat ze een beperkte opslagcapaciteit en kleine kommen hebben. En velen van hen lopen vast als ze zijn geprogrammeerd om meer dan een kopje brokjes los te laten. We hebben ook de stabiliteit van elke feeder gecontroleerd door erop te slaan met een zak van 5 kg om een ​​huisdier te simuleren dat probeert het om te kantelen. De meeste feeders werden omvergeworpen door deze aanval en zouden zeker onder een hond vallen die meer woog (of zelfs een bijzonder vastberaden kleinere hond of kat).

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *