Wonen

Welk droomhuis past bij jou?

Je weet al een tijd lang dat je een eigen huis wilt gaan bouwen, maar je komt er niet helemaal uit wat voor stijl nou echt jouw smaak is? Hoe moet jouw droomhuis er nu echt uitzien? Is dit een statig grachtenpand of juist een huis op het platteland? Of houd je heel erg van strak en modern en wil je veel ruimte hebben? Na het lezen van dit artikel ben je er misschien helemaal uit!

Je houdt van strak, modern en ruimtelijk

nDan is een moderne villa echt iets voor jou. Je hebt veel moderne villa’s, je kent de prachtige plaatjes wel uit woonboekjes. Je kunt uiteraard altijd een architect in de hand nemen en kijken wat de mogelijkheden zijn om zo’n prachtige villa zelf te bouwen. Architect moderne woning gezocht? Zoek in jouw omgeving naar een architect die gespecialiseerd is in het bouwen van moderne villa’s en bepreek samen wat de mogelijkheden zijn. Waar moet je nu aan denken bij de bouw van een moderne villa? Denk aan het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals grote grasvlakten en grote overstrekken. Modern en elegantie wordt vaak gecombineerd.

Industrieel is helemaal jouw smaak

Dan is een industriële woning of loft waarschijnlijk echt iets voor jou! Een woning die bijvoorbeeld uit een fabriek komt met stalen afwerkingen en grote buizen aan het plafond. Denk ook aan onafgewerkte muren. Dit kun je vervolgens weer warm aankleden om het toch een beetje een knusse look te krijgen.

Ben jij gek van dieren en spreekt het boeren leven jou aan?

Het is natuurlijk hard werken op een boerderij maar wat kan het prachtig zijn op een mooie landelijke boerderij te wonen met allemaal dieren om je heen. Verbouw je eigen groentes in de tuin, wie wilt dat nu niet? Je hoeft natuurlijk bij een landelijke woning niet gelijk een hele dierentuin aan te schaffen. Je kunt ook een huis kopen of bouwen in deze stijl, als je dat gewoon heel erg mooi vindt.

Nieuwbouw

Houd je van nieuw, strak en spreekt het je aan dat in een wijk dezelfde woningen staan, alleen van binnen net allemaal even anders? In een nieuwbouw wijk zie je vaak gezinnetjes wonen en het zijn erg sociale wijken om te wonen. Ideaal voor de kinderen, die direct veel nieuwe vriendjes kunnen maken.

Ben je er na het lezen van dit artikel nog steeds niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact op met een architect of laat je inspireren op Pinterest.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *