Interieur

Wat zijn leuke kleine kerstcadeaus?

Het is bijna kerst en wat moeten we dit jaar toch weer kopen? Wij zorgen ervoor dat je niet teveel struggles zult hebben dit jaar met het bedenken van leuke cadeau-ideeën. In deze blog geven we je tips voor secret Santa of kleinere cadeau-ideeën voor surprises!

1.      Cow parade

Wat zijn ze mooi die kunst koeien! Gemaakt door designers over de hele wereld. Wellicht niet het goedkoopste cadeau maar zeker wel het leukste cadeau!

2.      Leuke spelletjes

Wat doe je het liefste met kerst? Met z’n alles gezellig samen zijn, lekker eten en natuurlijk spelletjes spelen! Op zoek naar een klein kerstcadeautje? Er zijn genoeg webshops online die dit aanbieden. Wij adviseren Kadogalerie, zij hebben een leuk aanbod met kleine originele cadeaus voor kerst, van spelletjes tot schootkussens!

3.      Een boekensteun

Een boekensteun, ik hoor je denken? Klinkt niet als het meest originele cadeau! Wel als je de leuke design boekensteunen van Kadogalerie ziet! Een leuk accessoires voor in je woon- of werkkamer!

4.      Dagje wellness

Wil je liever een belevingscadeau geven? Een dagje wellness is natuurlijk voor iedereen heerlijk. Lekker de sauna in om vervolgens af te koelen in het zwembad. Online zijn leuke aanbiedingen te vinden, het hoeft niet altijd duur te zijn!

5.      Een vinyl klok

De nieuwe trend op het gebied van accessoires! Dit zijn vinyl klokken. Oftwel LP klokken. Ze geven je woning echt een unieke look en dit is natuurlijk het perfecte cadeau voor pa, die nog dagelijks de Beatles draait!


Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *