Bouwen & Verbouwen

Verbeter de akoestiek op kantoor met plafondplaten

Natuurlijk wil je dat je kantoor of bedrijfspand mooi is afgewerkt. Een plafond is hierbij erg belangrijk, maar kan ook best duur zijn. Gelukkig is dit niet altijd het geval. Door de jaren heen is een systeemplafond erg populair geworden door zijn combinatie van voordelig en eenvoudig. Een systeemplafond heeft ook vele andere voordelen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van systeemplafond platen.

De voordelen van een systeemplafond

Een systeemplafond heeft diverse voordelen. Ten eerste, is het plafond in één keer mooi afgewerkt. Soms kom je bij een bedrijf of een woning aan en dan lijkt het alsof het nog niet af is. Plafonds worden vaak achterwegen gelaten terwijl dit een van de basis aspecten is in een ruimte. Een systeemplafond is de perfecte oplossing. Het is zelf te monteren en ook makkelijk te vervangen. Een hoogwaardig plafond gaat heel erg lang mee en blijft lang mooi. De Ecophon platen staan bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en zijn gespecialiseerd in akoestische producten en systemen.

Verlichting makkelijk te monteren

Een ander voordeel van een systeemplafond is dat verlichting makkelijk te plaatsen is. Zo is het mogelijk om spotjes te plaatsen maar ook een zuinige TL-lamp. Je kan de gehele verlichting makkelijk reguleren wat erg belangrijk is op een werkplek. Daarnaast wordt de akoestiek verbeterd in ruimtes waar een systeemplafond is geplaatst. Tijdens het telefoneren of een online meeting is het wel zo prettig als geluiden gedempt worden zodat er minder lawaai is op de werkvloer. Last but not least, een systeemplafond heeft een nette en afgewerkte uitstraling wat zorgt voor rust op een werkplek.

Systeemplafond van Ecophon

Ecophon is een bekende producent van akoestische producten en systemen. Het merk is onderdeel van Saint-Gobain. De akoestische plafondplaten van Ecophon zijn gemaakt van glaswol met een hoge dichtheid. Deze plafondplaten dragen bij aan een verbeterde akoestiek in verschillende soorten ruimtes. Daarnaast heeft Ecophon duurzaamheid hoog op het lijstje staan. Hierdoor zijn de Ecophon plafondplaten recyclebaar en zijn ze voorzien van een Scandinavisch keurmerk. Kijk op systeemplafonds.nl voor een ruim aanbod aan deze akoestische plafondplaten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *