Veiligheid boven alles
Relax Wonen

Veiligheid boven alles

Er is niks vervelender dan dat onaangekondigd de deurbel gaat. Je weet niet wie er voor de deur staat dus je twijfelt of je wel open moet doen. Daar is nu een oplossing voor. Als je je veiliger wilt voelen in je eigen huis en dus op zoek bent naar net de juiste extra beveiliging dan is een Hikvision video intercom wellicht wat voor jou. Zo ben je altijd meteen op de hoogte van wie er voor jou deur staat. Hikvision verkoopt verschillende sets dus er zit gegarandeerd een set bij die bij jou huishouden en vraag past.

Complete set

Met de complete intercom set van Hikvision kun je heel gemakkelijk je voordeur of poort in de gaten houden. De set bevat een deurbel met 180 graden fisheye camera voor buiten en een scherm voor binnen waarop je kan zien wie er bij je aanbelt en voor de deur staat. Op de buiten bel zit ook een infrarood lamp zodat je ook in het donker goed kunt zien wie er bij je op de stoep staat. Via het scherm dat binnen hangt kun je communiceren met degene die heeft aangebeld, zo hoef je dus nooit meer de deur te openen om te zien wie er is en kom je nooit voor verrassingen te staan

De enkele deurbel

Hikvision verkoopt ook de deurbel met camera los. In plaats van een scherm die je binnen moet monteren kan je de camerabeelden volgen via je eigen telefoon. Zo weet je dus ook wat er voor jou deur gebeurt als je niet thuis bent. Met deze bel heb je ook de mogelijkheid om te koppelen aan een elektrisch slot. Zo kan je op afstand je deur openen of op slot doen. Via de handige gratis app kun je de deurbel en camera bedienen en zien wie er bij jou voor de deur staat. Er kan een een sd kaart in waarmee je eventueel ook opnames kan maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *