Van Ibiza stijl naar Ibiza stad
Interieur Relax Wonen

Van Ibiza stijl naar Ibiza stad

Ibiza is een inspirerend eiland voor stijl. Van kleding stijl tot natuurlijk interieur stijl. Een ‘laid back’ stand gevoel met veel kleur en sfeer is voor veel mensen een woonwens. Natuurlijk kunnen we van alles schrijven over deze woonstijl. Misschien doen we dat nog wel hoor, maar met het nieuws dat heel Europa weer op code geel gaat vertellen we liever over hoe je het Ibiza gevoel kunt gaan beleven. Laat je inspireren óp Ibiza!

Over het eiland reizen

Ibiza is een enorm mooi eiland met vele mooie stranden, stadjes en mooie natuur. Het leukste is om van alle aspecten op Ibiza wat mee te pikken. Dit kun je doen door een voertuig te huren. Als je kiest voor een auto huren Ibiza heb je veel laadruimte en kun je je snel over het eiland verplaatsen. Een andere leuke optie is een scooter huren Ibiza. Hiermee ga je een stuk langzamer maar kun je juist hele leuke, sfeervolle binnendoor weggetjes nemen. Met deze optie heb je echt de tijd om te genieten van de reis en is het rondrijden op je scooter net zo’n groot deel van de beleving als de bestemming waar je heen rijdt.

Inspiratie opdoen

Natuurlijk raden we je aan om te gaan genieten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft, maar we zouden geen woonaholics zijn als we niet benoemen dat je ook veel interieur inspiratie uit je reis kunt halen. Dat begint al bij je hotel of je huisje. Er zijn een hoop inspirerende accommodaties te vinden op het eiland. Daarna kun je de inspiratie voortzetten in leuke cafeetjes en restaurantjes. Loop lekker door de leuke stadjes en stap een paar restaurantjes binnen voor een drankje of wat lekkers en geniet van de sfeer.

Als laatste tip zijn er natuurlijk ook een hoor interieurwinkels te vinden op Ibiza. Nu wordt het erg lastig om een heel bankstel mee te nemen, maar leuke accessoires passen zeker in je koffer. Als jij dus droomt van een Ibiza stijl interieur, laat dan wat ruimte over in je koffer voor al je mooie aanwinsten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *