Tuin

Tuininrichting

We hebben allemaal lange tijd thuis gezeten, wellicht thuis moeten werken en misschien zelfs niet op vakantie geweest. Dan is er toch tijd om andere dingen eens aan te pakken en ook om de tuin eens opnieuw in te richten. Er zijn een hoop dingen, en trends, die hierbij komen kijken en waar je rekening mee moet houden. Die lees je hier!

Vormen

Tegenwoordig zie je in veel tuinen dat er veel met vormen wordt gewerkt. Op het moment zijn de rondingen erg in trek, wat zorgt voor een speelse uitstraling. Je kunt hierbij denken aan gewoon een vijver die rond of ovaal is, maar ook aan bestratingen of gras dat afgewerkt is met rondingen.

Bestrating

Misschien denk je bij een tuin alleen maar aan planten, gazon en een overkapping of vijver. Het is ook leuk om eens te kijken of je een leuke vorm van bestrating of een paadje toe kan passen in je tuin. Je kunt het laten bestraten of gewoon zelf maken van grind, maar dit geeft je tuin echt weer een nieuwe look!

Schutting

Heb je een oude vervallen schutting staan? Het lijkt misschien veel geld en tijd te kosten, maar hoognodig om deze eens te vervangen. Wil je een hoop kosten en tijd besparen? Kijk dan eens naar schapenhek, super makkelijk zelf te plaatsen en een stuk goedkoper dan een standaard houten of betonnen schutting.

Zithoek

Vergeet ook jezelf niet! Niks is zo fijn als een lekker zithoekje in je tuin waar je de warme zomerdagen en -avonden door kan brengen. Zorg ervoor dat je het leuk aankleedt met kussentjes, lampjes en kaarsjes en je hebt gelijk een super fijne sfeer in je tuin.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *