Tuin

Tuinidee – Mozaïektegels voor buiten!

Elke dag dat heerlijke vakantiegevoel van warme zomers in het buitenland ervaren, gewoon in je eigen tuin? Wij weten hoe: met mozaïek! Met deze kleine tegels creëer jij buiten namelijk eenvoudig een sfeer zoals die van een verre vakantiebestemming. In Nederland wordt mozaïek vaak binnenshuis toegepast, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer, maar sommige tegels zijn ook geschikt om buiten te gebruiken. Lees daarover meer in deze blog! 

Bestand tegen allerlei weersomstandigheden

Het aanbod mozaïek is enorm, maar lang niet alle tegels zijn geschikt om buiten te gebruiken. Dat komt doordat mozaïek die buiten wordt toegepast, bestand moet zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Alle mozaïek van de The Mosaic Factory wordt daarom uitvoerig getest, bijvoorbeeld om te zien of de tegels bestand zijn tegen vorst en chemicaliën. Wanneer je op zoek bent naar mozaïektegels voor buiten, kun je dan ook het beste kijken bij de Barcelona-collectie van dit merk.

Genoeg keuze 

De Barcelona-collectie van The Mosaic Factory is bijzonder uitgebreid, met ruime keuze in kleur en vorm. Zo bevat deze collectie hexagon, vierkante en rechthoekige mozaïek, in verschillende afmetingen én allerlei kleuren. Je kunt kiezen uit alle unikleuren, maar ook uit meer trendkleuren, zoals brons en pasteltinten. Alle Barcelona-mozaïek is gemaakt van geglazuurd porselein en vorstbestendig, wat betekent dat je deze tegels zonder problemen in jouw tuin kunt gebruiken. De glanzende mozaïek is afgewerkt met een laag glazuur, wat een erg fraai effect geeft als de zon erop schijnt.

Toepassingsmogelijkheden

Wanneer je eenmaal jouw favoriete tegel hebt uitgekozen, moet je natuurlijk gaan beslissen waar je ‘m wil toepassen. Om een echt vakantiegevoel te creëren, kun je de mozaïek bijvoorbeeld verwerken op een overkapping of (een gedeelte van) de muren rondom jouw tuin. De matte mozaïek uit de Barcelona-collectie kan ook op de vloer van licht-betreedbare ruimtes, dus op plekken waar bijvoorbeeld op blote voeten wordt gelopen. In de tuin geldt dat bijvoorbeeld voor de ruimte rondom een zwembad of een buitendouche. Daarmee zorg jij sowieso voor het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *