massagezetel
Relax

Tijd voor jezelf met een massagezetel

Een burn-out of overspannenheid komen beide steeds vaker voor. Zowel op sociaal gebied als op het werk wordt er veel van je verwacht. Heb je ook nog je huishouden en/ of kinderen? Voor velen kan dit alles bij elkaar teveel worden. Je mist tijd voor jezelf waardoor je in een sleur terecht komt. Je wilt iedereen tevreden houden, maar bent dat zelf alles behalve. Gun jezelf daarom ook wat tijd voor jezelf. De één gaat graag sporten om zijn of haar hoofd leeg te halen en de geeft de voorkeur aan een avondje op de bank. Waar veel mannen en vrouwen niet zomaar aan denken is een massagezetel. Een massagezetel is een interessante investering waarmee je jezelf echt een momentje voor jezelf gunt en te veel prikkels buitensluit.

Verminderen van stress

Een massagezetel vermindert je stress gehalte. Zeker in het geval dat je erg druk bent met werk en je bang bent om in een burn-out terecht te komen, kan een half uurtje in een massagezetel dat gevoel al wegnemen. Hoe een massage stress kan verminderen? Dat heeft te maken met de diverse stofjes die vrijkomen. Je lichaam heeft op deze momenten een lage hartslag en een lage bloeddruk wat resulteert in het verminderen van je stress.

Verhelpt zowel fysieke als mentale klachten

Vaak wordt een massagezetel aangeschaft om fysieke klachten te verhelpen, denk hierbij aan nek of rugklachten. Met een massagestoel aan huis kun je hier gebruik van maken wanneer je wilt. 1x in de week of zelfs elke dag, je hebt het zelf voor het kiezen. Het aanpakken van de fysieke klachten is niet het enige wat een massage kan oplossen, ook voor de mentale gezondheid wordt het steeds meer aangeraden. Verwen je daarom zeker met een massagezetel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *