Interieur

Tijd voor een echte hobbykamer, uiteraard met Sigma!

We zijn al een flinke tijd geleden gestopt met het volgen van het nieuws rond corona. Al op 30 juni meldde RTL dan meer dan 20% van de Nederlanders het nieuws niet meer volgde. We worden simpelweg niet gelukkig van het nieuws, de vele cijfers en tegensprekende berichten. Nu het coronanieuws weer hoogtij viert, is het daarom hoog tijd om te kijken naar de dingen waar we wel gelukkig van worden. Steeds meer mensen pakken bijvoorbeeld weer een hobby op. Dat kan van alles zijn, van schaken tot breien en van gamen tot het oplossen van sudoku’s die nog in de kast liggen. Weet jij al waar jij de decembermaand én het begin van het nieuwe jaar mee doorkomt?

Een hobbykamer inrichten is geen gek idee

We zien in veel huishoudens dat er een speciale plek ingericht wordt voor hobby’s, zeker wanneer het gaat om grotere gezinnen. Dat is niet nodig wanneer het inderdaad om lezen of sudoku’s gaat, maar veel hobby’s zijn net even iets te luidruchtig om dagelijks in de woonkamer te hebben. De gemiddelde hobbykamer hoeft overigens echt niet groot te zijn; een gemiddelde zolderkamer is meer dan voldoende; of wat te denken van die extra logeerkamer die nu toch niet meer gebruikt wordt?

Heel veel heb je er vaak ook niet voor nodig. Een oude tafel kun je met wat coating (bekijk product) makkelijk omtoveren tot een heuse werktafel of een tafel waarop een consolehouder opgebouwd kan worden. Wat extra lampen, waarschijnlijk een extra televisie of een radio voor een leuk muziekje op de achtergrond en je bent klaar om gaandeweg een serieuze hobbykamer op te zetten, zodat de hobby’s de woonkamer uit kunnen. Hoelang denk je dat het duurt voordat jullie met heel het gezin op de hobbykamer zitten en het vervolgens daar gezellig maken, zonder al het coronanieuws?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *