Wonen

Spiegelkast op maat

In iedere badkamer zal je een spiegel vinden. Een spiegelkastje badkamer is vaak handig voor kleine badkamers. Het neemt weinig ruimte in, maar biedt wel de mogelijkheid dingen netjes op te ruimen. Om de ideale spiegel voor jouw badkamer te krijgen, neem je een spiegel op maat. Dat heeft best wat voordelen ten opzichte van een spiegel van standaardafmetingen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor de spiegel in jouw badkamer. 

Waarom op maat

Een spiegel op maat laat je niet voor niets op maat maken. Je kiest de precieze afmetingen die voor jou praktisch zijn. Misschien is dat een gigantische spiegel die een halve wand beslaat en misschien is het juist een heel klein spiegeltje dat precies op de juiste hoogte is voor jou om jezelf te kunnen zien. Hoe dan ook bepaal je zelf de ruimte die de spiegel in moet nemen en hoef je geen compromis te sluiten, omdat je de spiegel op maat laat maken. 

Voordelen van een spiegelkast

Een spiegelkast is ideaal voor kleinere ruimtes. Je hebt in een kleine badkamer niet altijd voldoende ruimte voor een extra kast naast je wastafelkast. De spiegel hangt al boven de wastafel en als je kiest voor een spiegelkast, hangt de spiegel gewoon iets meer naar je toe. Soms is dat sowieso al fijn, bijvoorbeeld als je je wil opmaken. Omdat je in de spiegelkast plankruimte hebt, hoef je je spullen niet op de wastafel te laten slingeren, maar kun je alles netjes opbergen. 

Extra mogelijkheden

Voor je spiegel of spiegelkast zijn er allerlei mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor verlichting op je spiegel om beter te kunnen zien wat je doet. Maar ook verwarming voor je spiegel zodat je geen last hebt van een beslagen spiegel na het douchen. Daarnaast zijn een digitale klok en een bluetooth muzieksysteem onderdeel van de mogelijkheden voor jouw spiegel op maat. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *