Wonen

Snurken, wat kun je eraan doen?

Het is heel vervelend snurken, maar wat kun je er nu eigenlijk aan doen? Naast dat het vervelend is, kan het ook serieuze gevolgen hebben. Snurken is namelijk een ademhalingsstoornis die zelf jouw gezondheid kan aantasten. Verschillende omstandigheden kunnen invloed hebben op snurken. Denk hierbij aan alcoholgebruik, genen, allergieën, verkoudheid en lichaamsgewicht. Al deze factoren kunnen invloed hebben op jouw snurkgedrag.

De oorzaak van snurken is eigenlijk heel simpel. Het ontstaat door de trillingen van weefsels in de keel. Dit komt doordat de spieren in de luchtwegen ontspannen tijdens het slapen. Door deze trillingen ontstaat een geluid, dat men herkent als snurken. Het aantal mensen dat last heeft van snurken, is aanzienlijk. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 4 op de 10 vrouwen last heeft van snurken, bij mannen is dit maar liefst 57% en bij kinderen 27%. Wanneer je er last van hebt, gaat dit ook niet zomaar weg. Het kan vele jaren aanhouden. Zelf heb je het vaak niet door, maar degene die naast je ligt kan er wel degelijk veel last van hebben. Gelukkig zijn er intussen veel verschillende oplossingen op de markt gebracht van het snurkprobleem.

Je kunt bijvoorbeeld langs de huisarts gaan voor jouw snurkprobleem. Maar daarnaast zijn er ook veel middelen online te vinden tegen snurken. Zo kun je bijvoorbeeld de anti-snurk beugel kopen bij Mr. Anti Snurk.

De snurkbeugel bestellen

De anti-snurk beugel is hét ideale product tegen snurken. Veel mensen vinden de beugel comfortabel en de effectiviteit groot. Wat doet zo’n anti-snurk beugel eigenlijk precies? De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak naar voren gedwongen wordt, waardoor je luchtwegen openen en jij weer makkelijker kunt ademhalen. Doordat de luchtwegen meer open staan, is er ook geen trillend geluid meer. De anti-snurk beugel bestellen doe je bij Mr. Anti Snurk! Bestel jouw nieuwe beugel voor slechts €27,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *