Wonen

Self- storage bedienen met uw telefoon

Uw self- storage opslagruimte oproepen met uw telefoon, dat klinkt bijna onmogelijk vindt u niet? Toch is het mogelijk! Een traditioneel self- storage opslagcentrum bestaat vaak uit meerdere verdiepingen met daarin lange gangen gevuld met opslagruimtes. U zal zien dat de opslagruimte die u huurt zich op de bovenste etage bevindt, helemaal aan het einde van die lange gang. Niet echt ideaal wanneer u zware spullen naar uw opslagruimte wilt brengen. Eindeloos tillen en met onhandige rolkarren stoeien in de lift, dit is niet meer nodig! U roept uw opslagruimte op via uw telefoon en u kunt direct naast uw auto laden en lossen. Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u op de website van Oomen Opslag, de modernste self- storage ter wereld.

Duurzaam opslagcentrum 

Dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt is terug te zien in dit moderne opslagcentrum. Het dak ligt vol met ruim 400 zonnepanelen, die er gezamenlijk voor zorgen dat alle geautomatiseerde processen worden voorzien van zelf- gewonnen energie. Zelfs het elektrische wagenpark rijdt volledig op zonne- energie! CO2- neutraal, volledig gas- loos en nul op de meter. 

Wanneer komt u een kijkje nemen in dit duurzame opslagcentrum? De deuren staan voor u open! 

Auto opslaan 

Bent u in het bezit van een oldtimer en rijd u het liefst alleen in de zomermaanden? Dan kunt u uw geliefde oldtimer opslaan in de auto opslag, hiervoor zijn speciale opslagboxen ontworpen. U rijdt uw auto eenvoudig de opslag box in waarna deze voor u wordt verzegeld. De automatische kraan plaatst uw opslagbox (net als een inboedel- opslagbox) in het zwaar beveiligde opslagcentrum. Ook uw auto kunt u weer oproepen via uw telefoon. 

Opslagbox aan huis

Gaat u verbouwen, krijgt u een nieuwe vloer of heeft u om een andere reden extra opslagruimte nodig? U heeft al kunnen lezen dat uw opslagruimte voor u wordt klaargezet bij een laaddock waar u uw opslagruimte naast uw auto kunt laden of lossen. Doordat deze opslagruimtes los van elkaar worden verplaatst, is het mogelijk deze achterop een vrachtwagen te plaatsen. Hierna is uw opslagruimte verplaatsbaar door het hele land! 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *