Relax

‘S Nachts beter slapen? Haal deze 5 nu uit de slaapkamer

Iedereen heeft een rustgevende slaapkamer nodig om goed te kunnen slapen. Je lichaam is vrij van een rusteloze kamer, dus doe alles weg wat je niet nodig hebt om te slapen! Wat zijn de beste manieren om hiermee te beginnen?

Haal die vuile was uit de slaapkamer

Een wasmand vol vuile kleren en beddengoed ziet er vies uit, kan geur veroorzaken en u wordt er altijd aan herinnert om het ook te wassen. Het is het beste om het in de badkamer of in de wasruimte te zetten, omdat je er dan niet naast moet gaan slapen.

Ruim je kleren op

De kleding die je niet meer draagt kan je beter in de wasmand gooien of terug in de kast hangen. Oude kledij die je niet meer draagt kan je beter weg doen. Dit is geen slechte zaak omdat je het nooit meer zult gebruiken. Probeer zoveel mogelijk aan liefdadigheid acties te geven en niet zomaar weg te gooien. Meestal kan dat bij de supermarkt. Als je je kleren lange tijd niet hebt gedragen, maar ze niet mee wilt nemen, zoek dan een andere plek die je niet elke avond en ochtend kunt zien, en je zult er geen last van hebben.

De slaapkamer dient enkel om te slapen

Kleurrijke en drukke kleuren kunnen een leuk plaatje creƫren, maar ze zijn te druk voor de slaapkamer. Als u een volle boekenkast hebt, kunt u deze het beste naar de woonkamer of kantoor verplaatsen. Het ene boek dat je nu leest, ziet er misschien goed uit op je nachtkastje, maar verder niets.

Weg met die TV

Een televisie is het eerste dat je het best weg doet uit de slaapkamer. Vele mensen gebruiken het om in te slapen maar wanneer je in slaap valt vergeet je vaak de tv terug uit te zetten. De beelden en het geluid zorgen ervoor dat je slecht gaat slapen en dat uw nachtrust wordt verstoord. Hou de tv dus in de woonkamer of de tv kamer.

Laat de telefoon in de woonkamer

De telefoon lijkt misschien goddelijk, maar het is beter om hem in een andere kamer te laten liggen, bijvoorbeeld in de keuken, je komt hier elke ochtend. Je hebt het vanavond niet nodig en het is gewoon frustrerend en onnodig. Als u het alarm gebruikt, kunt u het beste een alarmklok kopen die enkel dient voor het alarm.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *