Wonen

Raamdecoratie die privacy geeft

Heb je je wel eens bekeken gevoelt in je eigen huis? Dan weet je wat voor een naar gevoel dat is. Als je onvoldoende of geen raamdecoratie hebt zal je dit gevoel vaker hebben. Het is dan goed om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen die voldoende privacy geeft. In deze blog zal meer uitgelegd worden screendoek. Dit is namelijk een raamdecoratie die de perfecte privacy geeft, maar het heeft nog meer voordelen.

De voordelen van screendoek

Een van de grootste voordelen van screendoek is dat je er nog steeds doorheen kunt kijken. Je kunt overdag nog naar buiten kijken, maar een overbuurman kan niet naar binnen kijken. Hierdoor kan je genieten van uitzicht op je voortuin en de straat, maar heb je toch veel privacy. Bovendien is het prettig om overdag niet in volledige duisternis te leven. De elegante uitstraling is voor velen ook de reden om voor schermen te kiezen. Ten slotte is het screendoek ademend. Je kan dus het raam openzetten en het screendoek laten zakken. Op deze manier houd je de zon tegen, maar krijg je wel frisse lucht. Dit zorgt voor een koel en aangenaam binnenklimaat in de zomer.

Waar je het beste screendoek kan halen

Een screendoek kopen kan je het beste doen bij Screendoek.com. Dit is een webshop die gespecialiseerd is het aanbieden van screendoeken. Doordat zij zich volledig focussen op screendoeken kunnen zij veel beter en persoonlijker advies geven dan een woongigant die niet gespecialiseerd is. Ik raad aan om een Tibelly screendoek te bestellen, omdat zij al jaren hoogwaardige glasvezeldoeken maken in veel verschillende kleuren en designs. Op Screendoek.com vindt je twee instructievideo’s die je laten zie hoe je een screendoek eenvoudig en goedkoop zelf kan monteren. Aangezien er geen klusjesmannen voor hoeven langs te kopen scheelt dit weer in de kosten. Hierdoor kan jij weer gewoon weer een boek lezen op de bank voor het raam zonder dat iedereen naar binnen staart om te zien wat je leest.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *