Wonen

Ontwerp je eigen wanddecoratie met foto’s!

De trend voor wanddecoratie is het gebruik van eigen foto’s of beeldmateriaal. Je wordt er zelf helemaal vrolijk van om jouw eigen prachtige creaties dagelijks te bewonderen aan de muur van jouw knusse huisje. Jouw interieur opfrissen en opvrolijken met een eigen ontwerp creëert sfeer en een warm thuisgevoel. We zetten jou graag op weg met ideeën en de vele mogelijkheden die er zijn.

Unieke kunstwerkjes

Door gebruik te maken van afbeeldingen, boodschappen of foto’s waar jezelf of een van jouw huisgenoten een band mee heeft, word jij de bedenker en ontwerper van leuke hoekjes in de kamer. Je geeft zelf een unieke invulling en bepaalt of het subtiel zichtbaar is, dan wel of het de eyecatcher wordt waar niemand omheen kan. We geven graag enkele voorbeelden, maar laat je vooral niet beperken in jouw eigen creativiteit.

De droomreis

Mijmer je nu en dan over die wonderbaarlijke reis met prachtige herinneringen en foto’s, maar komt het er maar niet van om dat fotoboek te maken of eens door de fotoreeks te bladeren? Investeer even tijd in de selectie van jouw mooiste herinneringen en geef ze vorm als wanddecoratie. Zo zal je er elke dag geniet van hebben en worden jouw herinneringen tastbaar.

De hobbyhoek

Wie tijd maakt voor een hobby, is daar vaak meerdere jaren passioneel mee begaan. Dan is het maar wat zonde om dat engagement verloren te laten gaan in een garage of hobbykamertje. Deel met jouw omgeving waar jouw passie ligt door het enthousiasme te vangen op mooie decoratie aan jouw muur.

Familieportret

Wie ons dierbaar is dragen we voor altijd in ons hart. De liefde voor en van onze kinderen, broers of zussen, man of vrouw, ouders en vrienden zijn ons belangrijkste goed. Hun lach, hun portret mag niet ontbreken in huis. Zo kan je jouw gedachten richten tot die vriend die misschien ver woont, of sta je even stil bij wie je mist.

Inspiratie

Bij deze vorm van wanddecoratie heb je de vrijheid om elke afbeelding te verwerken. Het is dus niet noodzakelijk een foto van eigen makelij. Zo staat het internet bol van de afbeeldingen en achtergronden die een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor jouw creatie. Spreuken, gezegden of quotes die jouw thema ondersteunen of die jou typeren zijn ook zeker een aanvulling. Tot slot kan je ook met contrasten en kleurschakeringen werken of een foto meermaals gebruiken in zijn geheel of enkel een klein detail ervan.

Vormen

Er zijn  verschillende vormen die worden aangeboden. Wie houdt van zeshoeken vindt zijn of haar gading bij de Hexagons. Deze honingraatstructuur sluit mooi aan op elkaar en geeft een origineel accent. Je kan het in elke richting opbouwen en uitbreiden. De Circles zijn de favoriet van wie positief in het leven staat en de zonnetjes in huis graag wil belichten. Ze vatten vaak mooi de kern van jouw afbeelding samen. Tot slot zijn er de Squares die mooie combinaties laten zien en een grote ruimte kunnen opvullen.

Montage

Vele foto’s hoef je niet meer te boren of andere dingen te doen aan de muur. De foto’s worden namelijk geleverd met een magnetisch ophangsysteem. Dankzij de gratis meegeleverde ophangtape en montagemal is de plaatsing gebeurd in een handomdraai. Er komt geen gereedschap aan te pas om gaatjes te boren. Het inbegrepen magnetisch ophangsysteem is efficiënt en uitermate makkelijk in gebruik. Met behulp van onze afstandsmallen bepaal je zelf de onderlinge afstand en klaar je deze klus moeiteloos.

Modulari

De muurdecoratie van Modulari is flexibel in vorm en grootte. Naar wens breid je jouw collage uit. Ons leven staat immers niet stil en alles is steeds in beweging. Vervang daarom ook probleemloos een afbeelding door een nieuwe, als je eraan toe bent. Onze naam doet dit systeem dan ook alle eer aan. Modulaire wanddecoratie vind je bij Modulari.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *