Wonen

Meer dan één kat? Dan is het Microchip kattenluik iets voor jou!

Heeft u meer dan één kat? Kijk dan eens naar het Sure Petcare DualScan kattenluik.

De DualScan van Sure Petcare is een van onze favorieten, maar we denken dat hij verkeerd wordt begrepen of over het hoofd wordt gezien en niet zo populair is als hij zou kunnen zijn. Het biedt geweldige functionaliteit – de grootste kracht is dat het microchips in beide richtingen door het kattenluik scant! Met een gewoon kattenluik met chip kan elke kat het huis uit, maar alleen degenen die erop zijn geregistreerd, kunnen weer naar binnen – met de DualScan kunnen alleen katten die op het kattenluik zijn geregistreerd naar buiten gaan en weer naar binnen komen. Echt handig als je bijvoorbeeld een huiskat hebt die binnen moet blijven, of een kat die een dierenarts nodig heeft en binnen moet blijven zodat je ze naar de afspraak kunt brengen.

Mocht uw huiskat er bijvoorbeeld voor rennen als er een deur of raam openstaat, dan kunt u het kattenluik in de ‘Veiligheidsmodus’ zetten, wat betekent dat uw kat weer naar binnen kan via het DualScan microchip kattenluik. Het sluit niet voorgoed uit!

De DualScan biedt ook vierwegvergrendeling, maar omdat u hoe dan ook in beide richtingen kunt scannen, is dit niet echt nodig.

Heeft u meerdere katten, dan is de Sure Petcare DualScan een goede investering. Hiermee kunt u één kat binnen houden en de andere laten komen en gaan wanneer ze willen. Zelfs als u geen huiskat heeft, is het zeer waarschijnlijk dat een van uw katten op enig moment de dierenarts moet bezoeken. Met de DualScan kun je die kat binnenshuis houden, zodat je ze naar de dierenarts kunt brengen en je geen zorgen hoeft te maken dat ze naar buiten gaan en hun afspraak ontwijken! Programmeren is eenvoudig en u kunt de rechten van uw katten op elk moment gemakkelijk wijzigen.

Met andere Microchip kattenluiken voorkomt de DualScan natuurlijk nog steeds dat indringers uw huis binnenkomen. Er kunnen maximaal 32 huisdieridentiteiten worden vastgehouden op de DualScan en ze blijven behouden, zelfs als de batterijen worden verwijderd. Er zal een lampje branden als de batterijen bijna leeg zijn, zodat ze tijdig kunnen worden vervangen.

De DualScan wordt ook geleverd met een garantie van 3 jaar voor gemoedsrust.

De DualScan kan geïnstalleerd worden in glazen deuren en ramen, de glasadapter is ook vereist. Onze klanten vragen voornamelijk om het Sureflap Microchip kattenluik of huisdierluik, en we zijn van mening dat de DualScan helaas over het hoofd wordt gezien, dus we dachten dat we het wat waardering zouden geven! Wij hebben Sureflap Microchip kattenluiken, DualScans, Microchip huisdierluiken en glasadapters altijd op voorraad. Het is een goed idee om de beschikbare kattenluiken te onderzoeken en er een te kiezen die het beste bij uw kat en hun behoeften past. U moet ook het gewicht van uw kat controleren, omdat dit ook van invloed is op de keuze van uw kattenluik. Uw dierenarts kan uw kat wegen of kan een notitie bijhouden van de laatste keer dat ze zijn gewogen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *