Bouwen & Verbouwen Wonen

Is het tijd voor een nieuwe look?

Hoe langer je op dezelfde plek woont, hoe belangrijker het wordt om te veranderen. Een goede make-over van jouw woning kan je veel goeds bieden. Het is bijvoorbeeld goed om eens rigoureus te zijn en te kiezen voor binnendeuren van hout en staal. Dit zorgt direct voor een heel ander gezicht. Bovendien zijn dit ook mooie stevige deuren waar je weer enige tijd mee vooruit kunt.

Verf de muren

Wanneer je het echt groots wilt aanpakken, dan begin je bij een andere kleur. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je er goed aan doet om te bekijken wat je allemaal met verf kunt. Er zijn meer kleuren dan ooit te krijgen. Waardoor je dus ook eindelijk eens echt de woning kunt kleuren op jouw manier. Probeer bijvoorbeeld eens te werken met een één muur in een andere kleur dan de andere drie.

Kiezen voor nieuwe meubels

Meubels slijten door de jaren heen. Een goede reden om dus eens te kijken wat je kunt doen wanneer je voor nieuwe stukken kiest. Het is wel heel aantrekkelijk om te zien wat er door de jaren geen allemaal gebeurt is op het gebied van design. Dit is flink veranderd ten opzichte van de vorige keer toen je je kamer ging inrichten. Daardoor kan je dus ook echt met recht stellen dat je een nieuwe look kiest.

Oude elementen behouden

Het is wel leuk om een knipoog naar de oude inrichting te maken in je woning. Je kunt dus ervoor kiezen om enkele elementen te behouden. Bekijk of je meubelstukken opnieuw kunt laten stofferen, of nieuwe frontjes op de deurtjes kunt laten zetten. Een andere optie is het bekijken of er mogelijkheden zijn om accessoires een tweede leven te geven in de nieuwe look. In alle opzichten is het zo dat je daarmee oud en nieuw in huis bij elkaar brengt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *