Geen categorie

Hoe vul je inkt op de juiste manier bij?

Iedereen kan inkt voor zijn printers bijvullen, maar je moet weten hoe u dit met de juiste kennis moet doen. Je kunt daadwerkelijk geld besparen als je weet hoe je de juiste hervulbare cartridges kiest. Je hoeft niet te betalen voor een technicus om je inkt bij te vullen als je weet hoe je dit moet doen. Inkt bijvullen is eenvoudig, maar je moet het wel met extra zorg doen. Als je op zoek bent naar handleidingen over hoe je dit kunt doen, blijf dan lezen tot het einde.

Stappen om bij te vullen

Het eerste dat je moet doen is de ideale cartridge voor je apparaat vinden. Als je een HP-printer hebt, kun je net zo goed HP cartridges zoeken. Het kan je printer redden als je een compatibele cartridge zou gebruiken. De volgende stap is het kopen van een inkt navul set. Sommige inkt navul sets zijn voor universeel gebruik, dus het zal niet moeilijk zijn om er een te vinden. Nadat je je materialen hebt gevonden, moet je je ruimte voorbereiden. Leg kranten op een vlakke ondergrond en gebruik handschoenen. Als je klaar bent is het tijd om de cartridge van je printer te verwijderen. Zorg ervoor dat er papier onder de nieuwe cartridge ligt voordat je deze opnieuw vult met inkt. Zorg ervoor dat je een spuit gebruikt en vul je patroon langzaam bij. Dit is essentieel om je te behoeden voor rommelige vlekken. Doe het totdat je klaar bent met alle kleurencartridges.

Dingen die je moet doen na het bijvullen

Nu je klaar bent met het bijvullen, houdt het daar niet op. Na dat proces moet je zien of je printer en inkt goed werken. Je kunt dit controleren door een testpagina af te drukken. Je moet je printer aan de praat krijgen, zodat de nieuwe inkt kan vloeien. Print er een met meerdere kleuren en print er een met zwart-wit om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *