Interieur Wonen

Grijze gordijnen zorgen voor rust

Als je de vrijheid wilt hebben om je interieur regelmatig te wijzigen is het verstandig om te kiezen voor gordijnen die overal bij passen. Kies in dat geval voor lichtgrijze gordijnen. Die zijn bijna overal mee te combineren. Grijze gordijnen stralen bovendien rust uit, waardoor je de mogelijkheid hebt om in de rest van het interieur met opvallende accenten te werken, zonder dat het meteen heel druk wordt. Het is echter niet zo simpel om de juiste grijze gordijnen te vinden. Want je kunt kiezen uit allerlei tinten grijs, stoffen met veel of weinig structuur en zelfs hele dunne inbetweens.

Vloerkleed op maat

Het is mooi als je bij een woonkamer met stijlvolle grijze gordijnen opvallende vloerkleden op maat aanschaft. Het maakt niet uit of je kiest voor rechthoekige, vierkante, ronde of ovale vloerkleden. Het is niet moeilijk om een vloerkleed op maat te laten maken. Eerst zoek je in de winkel of webshop van Roobol totdat je het favoriete vloerkleed hebt gevonden. Daarna kies je de vorm die je wilt hebben, gevolgd door de afmetingen die daarbij horen. Als laatste wordt de afwerking van het vloerkleed gekozen. Aan het eind van het bestelproces geef je je persoonlijke gegevens door en wordt het vloerkleed afgerekend.

Gordijnen op maat

Net zoals er bij Roobol vloerkleden op maat gemaakt kunnen worden is het ook mogelijk om gordijnen op maat te laten maken. Bij de vloerkleden is het op maat maken gratis, en dat is ook bij de gordijnen het geval. Je moet wel duidelijk opgeven welke de gewenste maten van de gordijnen zijn en op welke manier je de gordijnen wilt ophangen. Om er absoluut zeker van te zijn dat je de juiste maten doorgeeft kun je een bezoek brengen aan één van de winkels. Het personeel zal je precies uitleggen hoe je de gordijnen moet opmeten en welke afmetingen je moet doorgeven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *