Interieur

Gouden tips bij het bouwen van je kerstdorp

Veel mensen kijken lang uit naar kerst. Het bouwen van een kerstdorp is een leuke bezigheid om helemaal in de kerstsfeer te komen. Ieder jaar brengt Lemax weer nieuwe kersthuisjes en accessoires uit waarmee je jouw kerstdorp kunt uitbreiden. Wil jij een kerstdorp bouwen waar familie en vrienden met open mond naar staan te kijken? Hieronder vind je een aantal tips.

Bepaal het thema van jouw kerstdorp

Natuurlijk wil je een mooi kerstdorp maken, maar waar moet je beginnen? Het is aan te raden om eerst een thema te bepalen. Lemax biedt verschillende collecties aan met diverse thema’s. De thema’s variëren van carnavalsthema tot boerenthema en van kermissen tot spookstad. Kan je niet kiezen tussen verschillende thema’s? Dan kan je er ook voor kiezen om verschillende thema’s te combineren.

Verzamel al je benodigdheden

Naast kersthuisjes en verplichting heb je nog meer nodig om je kerstdorp tot leven te laten komen. De personages zorgen voor actie en gezelligheid in je dorp. Ook Lemax accessoires helpen om jouw kerstdorp echt tot leven te laten komen. Zet boompjes neer, hekjes, bruggetjes, lantarentje en nog veel meer. Als je al deze benodigdheden verzamelt, is het tijd voor de kerst op de taart. Gebruik nepsneeuw, mos, kiezeltjes en meer natuurlijke materialen om je kerstdorp extra levendig te maken.

Kies de perfecte plek

Wanneer je alle benodigdheden hebt verzameld, is het tijd om een plek uit te zoeken in huis. Het is altijd handig om te kijken of er genoeg stopcontacten in de buurt zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je altijd nog met een verlengsnoer aan de slag. Daarnaast is het wel altijd aan te raden om het kerstdorp te bouwen tegen een muur. Dan heb je de minste kans dat iemand ertegenaan loopt. Vaak kiezen mensen een plek dicht bij de kerstboom of bij het raam.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *