Bouwen & Verbouwen Renoveren Wonen

Glazen wand dat extra sterk is

Ben je toe aan een verandering in je woning of ga je verhuizen? Dan staat er een hele verbouwing voor de boeg. Bij een verbouwing moet je aan een hoop zaken denken. Denk niet alleen aan het opbouwen van je woning, maar ook het slopen en opruimen. Zo moet je het afval ergens kwijt. Denk hierbij aan een afval container. Daarnaast moet je ook denken aan een stukje veiligheid die je in de woning wilt brengen. Met de jaren worden er gezocht naar betere oplossingen en een vervanging van oud materiaal. Zo ook voor glazen elementen. Ben je van plan om een serre aan je woning te maken? Dan komen hier een hoop glazen deuren aan te pas. Denk hierbij aan gehard glas.

Geen scherpe scherven door je woning

Het is belangrijk dat er genoeg veiligheid in huis is. Dit is dan ook de bedoeling bij glazen elementen. Niet alleen tegen inbrekers, maar ook voor bepaalde ongelukken die voorkomen kunnen worden. Zo kun je ervoor kiezen om voor een glazen tafelblad te gaan. Het kan gebeuren dat deze kapot valt. Het laatste wat je wilt, is dat er allerlei scherpe scherven rondvliegen door je woonkamer heen. Door middel van gehard glas heb je hier geen last van. Het glas is namelijk vijf keer zo sterk dan normaal glas, maar heeft wel dezelfde dikte. In geval van een breuk heb je niet te maken met allerlei scherpe glasscherven. De scherven zijn namelijk kleun en niet scherp. Dit is wel zo fijn, vooral met kleine kinderen.

Verschillende stijlen

Bij het verbouwen van je woning of tuin komt een hoop kijken wat betreft de inrichting. Er zijn dan ook een hoop stijlen waarvoor je kunt gaan. De een vind het leuk om voor uitgesproken kleuren te gaan en de ander houdt het wat rustiger. Tegenwoordig is het een enorme trend om de basis te houden op lichte tinten en kleur toe te voegen in accessoires. De accessoires zijn namelijk gemakkelijk aan te passen. Met lichte en neutrale tinten worden kleuren zoals beige, grijs of bruin bedoeld. Denk aan een badkamer met een industriĆ«le uitstraling. Je kunt hier natuurlijk wel wat meer sfeer aan toevoegen door middel van houten tinten. Denk aan een betonlook als basis en houten dressoir als toevoeging. 

Plek om lekker terug te trekken

Wil je graag een plek in huis waar je ultiem kunt relaxen? Dan is het aan te raden om voor een lekkere loungebank te gaan in je tuin. Tegenwoordig zoeken mensen graag een rustige plek in de tuin op, in plaats van een bestemming buiten de deur. Je kunt namelijk ultiem genieten van de rust of juist jezelf terugtrekken met een stel vrienden. Denk aan mooie zomeravonden met de barbecue aan. Je kunt lekker onderuit gaan zitten op de loungebank en tot in de late uurtjes genieten van een cocktail. Hoe relaxed is dat? Bij de loungebank kun je ook nog een salon tafel toevoegen, zodat je hier gemakkelijk drankjes op kwijt kunt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *