Relax

Een goede nachtrust krijg je voor elkaar met een goed bed

Een goede nachtrust is belangrijk. Niet alleen omdat je dan echt even goed uit kunt rusten, maar ook omdat je dan weer op kunt laden voor de volgende dag. Ook wordt goede nachtrust gelinkt aan betere huid, minder stress en betere gezondheid. Een goede nachtrust is dus belangrijk voor veel onderdelen van je leven. Wil je een goede nachtrust, dan moet je op zoek gaan naar een goed bed. Een goed bed bestaat uit goede lattenbodems en een goed matras. Lees in dit artikel onze aanraders voor deze onderdelen, zodat jij binnenkort kunt gaan genieten van een goede nachtrust. 

Voordelen van Swissflex lattenbodems en boxsprings

Ja, je leest het goed, we hebben het hier over Swissflex lattenbodems. Bij goede lattenbodems denken veel mensen meteen aan Swiss Sense, maar wij gaan liever voor Swissflex. De verschillen tussen deze twee merken zijn erg duidelijk en dan komt Swissflex toch beter uit de verf. 

Bij Swissflex krijg je namelijk echte Zwitserse kwaliteit. Je krijg een lattenbodem die zich helemaal optimaal vormt naar jouw lichaam en waar je altijd goed op zal liggen. Daarnaast levert Swissflex lattenbodems met de beste ventilatie. Daarnaast zijn de lattenbodems van dit merk minder hoog dan een boxspring en kun je de lattenbodem met matras makkelijk matchen met een verstelbaar bed. Ook kan een lattenbodem van Swissflex worden ingebouwd in een bestaand bedframe. De topper is ook meteen al in een matras van dit merk ingenomen. Al deze voordelen zie je absoluut niet terug in de prijs, want deze blijft voordelig. 

Heerlijk slapen op een Vispring bed

Onze tweede aanrader voor een goede boxspring is Vispring. We hebben lang getwijfeld tussen Vispring en Hästens bedden, maar toch is Vispring beter uit de test gekomen. Daarom raden we ook zeker een bed van dit merk aan voor een goede nachtrust. Vispring heeft namelijk een betere side stitching in zijn bedden, de tufting is beter en de natuurlijke materialen waar Vispring voor kiest zijn duurzamer. Ook heb je bij Vispring meer keuze tussen stoffen en ontwerpen. De prijs en kwaliteit verhouding is daarnaast bij Vispring een stuk beter en je betaalt geen torenhoge prijs. 

Wil je dus een goede nachtrust, dan raden we aan een bed uit te kiezen van Vispring, een goede lattenbodem en boxspring van Swissflex of een combinatie van de twee. Een goede nachtrust leidt namelijk tot veel meer goede dingen in je leven zoals minder stress en een betere gezondheid.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *