Wonen

Douchen in de slaapkamer? Dat kan!

Het lijkt misschien raar, maar het wordt steeds populairder, de combinatie van een slaapkamer met een badkamer. Ze werken zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk goed; deze combinatie werkt vaak beter dan je verwacht. Het meest populair in hotelkamers maar het trekt steeds meer traditionele huizen aan. Wat is de basis van een mooie slaapkamerkamer met badkamer?

Groot glas

Glas is de beste manier om ruimte te verbinden en toch te kraken. Het lijkt ruim, maar geeft toch het gevoel dat je van een badkamer verwacht.

Hoogteverschil

Je kunt veel bereiken als de ruimte is geïntegreerd in één geheel. Dit is een hoge standaard in de kamer waar het bed is opgemaakt om een ​​badkamer in de kamer te bieden. Vanuit de badkamer ziet de hele slaapkamer eruit als een oase van rust en hygiëne.

Blijf bij ons

Om deze twee ruimtes correct te plaatsen, is het belangrijk om een ​​stijl te kiezen die geschikt is voor beide ruimtes, en deze overeenkomstig aan te passen. Tegenwoordig kunt u in de badkamer bijna alles gebruiken, bijvoorbeeld een moderne of een klassieke stijl. Het enige dat u wilt, is ervoor zorgen dat de vloer en muren bedekt zijn, dat het bad en bed worden geïnstalleerd.

Het was een geweldige ochtendsessie

Omdat alles zich in dezelfde kamer bevindt, heeft dit grote invloed op uw ochtendroutine. Dit is een geweldige plek om op te staan ​​en ’s ochtends te douchen of te baden. Alles ligt in jouw handen en je hoeft de slaapkamer pas te verlaten als je klaar bent voor een nieuwe dag. Dit geldt natuurlijk ook ’s avonds, dus je kunt direct vanuit de douche in je bed gaan. Wie wil dit nou niet?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *