Dit zijn de badkamermeubel trends
Bouwen & Verbouwen Interieur Wonen

Dit zijn de badkamermeubel trends

Of je nu een badkamermeubel 120 cm wilt aanschaffen of een meubel in een speciale kleur: het is allemaal mogelijk. Er zijn heel veel manieren waarop je jouw badkamer kunt inrichten. Maar wat zijn nu de grootste trends op het gebied van badkamermeubels? Hier lees je alles over de huidige trends voor badkamermeubels, zodat het voor jou nog makkelijker is om een goede keuze te maken.

Trend 1: Donkere kleuren

Onder andere donkere kleuren zijn een grote trend als het gaat om badkamers. Denk hierbij aan donkere tegels op de vloer en muren, gecombineerd met een donkere badkamermeubel. Bij Bathroom Manufactory vind je de donkere badkamermeubel in 3 maten: 70 cm, 90 cm en 120 cm. Je kunt dit meubel combineren met verschillende kleuren. Onder andere zwart en groen zijn populaire kleuren voor in de badkamer.

Trend 2: Houtlook

Ook het gebruik van hout en andere natuurlijke materialen is een hit in de badkamer. Denk hierbij aan mooie houten badkamermeubels en accessoires. Ook veel gezien: houtlook tegels, houten wandpanelen of een opvallend houten badkamermeubel. Er zijn volop manieren waarop je hout kunt integreren in je badkamer. Combineer hout met wit of een andere kleur om zo een mooie sfeer te creƫren.

Trend 3: Groen

Als er een kleur is die bezig is aan een opmars in de badkamer, dan is het groen. Groen is niet alleen leuk voor op de muren en de vloer, maar ook in de accessoires. Denk hierbij aan leuke planten en potten. Groen is goed te combineren met zwart, goud, wit en houttinten. Je kunt hierdoor volop experimenteren met het inrichten van jouw badkamer. Maak van tevoren een goed plan en kijk goed hoe je de ruimte gaat benutten. Op deze manier haal je het optimale uit jouw badkamer en ga je volop genieten van het eindresultaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *