Interieur

Dit is wat je kan verwachten bij Van Eyck

Wij zijn al ruim 12 jaar leverancier én specialist in shutters en blinds in heel Nederland en België. Wij maken maatwerk voor raamdecoratie voor allerlei typen ramen. Wij zijn een familiebedrijf dat met veel passie en specialisme te werk gaat. Onze adviseurs en vakmensen helpen je aan de mooiste shutters. Wie wij zijn en wat jij als klant kunt verwachten? Dat leggen we je graag uit in deze blog. 

Sfeervol daglicht 

Geen sfeerlicht maar sfeervol licht. In een mooi licht huis met prachtige raampartijen wil je de lichtinval kunnen reguleren. Met shutters en blinds kun je sfeer in huis aanbrengen doordat je in een paar handelingen de lichtinval en de gewenste sfeer kunt creëren. 

Breed assortiment 

Bij Van Eyck bieden wij een breed assortiment aan shutters en blinds. Voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing voor stijlvolle raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan shutters die vochtbestendig zijn. Dit kan uitermate handig zijn voor badkamers, wellness ruimtes of de keuken. Voor de woonkamer wilt u misschien gaan houten shutters met een zichtbare houtnerf. Dit geeft een extra warme sfeer in de woonkamer. Zwarte shutters of blinds kunnen een prachtig staan in een industrieel interieur. Door het brede assortiment en de ruime mogelijkheden is er altijd wel iets wat bij uw smaak of wens past. 

Service 

Omdat wij geloven in de kwaliteit van de Van Eyck shutters en het maatwerk van onze vakmensen, bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar op blinds. 

Vakkundig advies 

Als je een keuze hebt kunnen maken uit het assortiment voor shutters en blinds, is het tijd om aan de slag te gaan. Onze vakmensen komen graag langs om de ramen te beoordelen. Het is belangrijk om te weten welke wensen jij hebt zodat wij ze op de juiste wijze kunnen monteren. Misschien wilt u het raam toegankelijk houden, op de kiepstand kunnen zetten of nog kunnen openen. 

Montage 

Als de shutters of blinds naar jouw wens door ons op maat zijn gemaakt, is het de hoogste tijd om ze te monteren. Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring opgedaan om de shutters of blinds vakkundig te installeren bij jou thuis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Van Eyck? 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij Van Eyck met één van onze adviseurs. De adviseur kan je een advies geven over welke shutters geschikt zijn voor jouw wensen en woonsituatie. Tot slot wordt er een prijs op maat gemaakt voor de shutters naar jouw wens. Voor je het weet heb je de sfeervolle raambekleding al in huis! 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *