Wonen

De beste vloer voor jouw woonruimte!

Ben jij net verhuist of is jouw oude vloer net kapot gegaan? Dan ben jij toe aan een nieuwe vloer! Maar welke vloer moet jij kiezen vanuit dat enorme assortiment? Ga jij liever voor hout of wil je toch een gietvloer kopen? De keuze is reuze! Maar zie jij door de bomen even het bos niet meer? Lees dan snel door, want wij helpen jou verder!

PVC, wel zo fijn!

PVC is de kunststof variant van een laminaatvloer. In uitstraling lijken deze twee enorm op elkaar. Het voordeel van PVC is dat het makkelijk schoon te maken is. Heb jij dus kinderen die veel knoeien of verharende huisdieren, dan is een pvc vloer kopen een goede optie. Daarnaast is het beschikbaar in vele kleuren. Je kunt het dus in een houtlook kopen, maar je kan ook een statement van jouw vloer maken!

Ga voor echt hout

Het is dé droom van menig interieur liefhebber, een prachtige houten vloer. Een houten vloer is namelijk uniek en zorgt voor warmte en sfeer in het huis. Daarnaast is het ook nog eens beschikbaar in veel vormen en maten en gaat het jaren mee. Hout is tegenwoordig ook erg goed te combineren met vloerverwarming. Het is echter wel zo dat hout erg prijzig kan zijn, zeker tijdens de inflatie. Ga dus alleen voor een houten vloer als je hier echt een liefhebber van bent. 

Een gietvloer? Is dat wel zo verstandig?

Sinds een aantal jaar is de gietvloer dé trend voor vloeren. Het geeft een enorm strakke uitstraling, waarop je makkelijk mooie industriële of moderne woonstijlen op kunt plaatsen. Het materiaal is ongelooflijk sterk, praktisch en ook nog eens duurzaam. Het is echter wel zo dat het in één keer goed moet worden gelegd en het hoog in de kosten kan oplopen. Kies daarom de goede leverancier hiervoor.

Wat bepaalt mijn keuze?

Voor welke vloer jij ook gaat, je moet zorgen dat hij goed bij jou past. Natuurlijk spelen budget en woonruimte een grote rol. Maar het is het belangrijkst dat jij kiest waar jij je goed bij voelt. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *