Tuin

Brengt Cortenstaal sfeer in je tuin?

Met  de cortenstaal creëer je sfeer in je tuin. Er zijn veel verschillende producten voor de tuin verkrijgbaar in cortenstaal. Denk bijvoorbeeld aan kunstobjecten, brievenbussen, buitenverlichting en plantenbakken. Wie van sfeer in de tuin houdt kan kiezen voor de warme uitstraling van de cortenstaal. plantenbakken van cortenstaal zijn gemaakt van een metaallegering, die bestaat uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal bloembakken zijn daardoor uitermate sterk. Cortenstaal wordt vaak toegepast door tuinarchitecten en architecten omdat het na plaatsing geen onderhoud meer behoeft. De roestbruine kleur van cortenstaal maakt het juist bijzonder qua uitstraling. De bruine kleur van een Bloembak cortenstaal geeft je tuin een warme sfeer en gezellige uitstraling.

Cortenstaal is sterk en daarom prima geschikt voor buiten in je tuin en in de openbare ruimte. Cortenstaal heeft geen onderhoud nodig. Je hoeft er nooit meer naar om te kijken. Bij TuinExtra vind je een breed assortiment brievenbussen, bloembakken en buitenlampen van cortenstaal, maar ook van andere materialen zoals antraciet kunststof, aluminium en hardhout.

Cortenstaal in de tuin.

Cortenstaal is zeer geschikt voor tuinmaterialen. Onderhoud is bij cortenstaal bloembakken dus niet nodig. Cortenstaal heeft geen poedercoating, de verf kan er dus niet naar verloop van tijd afgaan. Cortenstaal heeft direct een warme uitstraling vanwege de  oranje, bruine kleur. Daarom geeft een bloembak van cortenstaal direct een fijne, warme sfeer in de tuin. En dat wil je toch ook? TuinExtra heeft diverse cortenstaal tuinproducten. Zowel bloembakken, buitenlampen als brievenbussen. TuinExtra heeft zowel ovale, rechthoekige, ronde als vierkante plantenbakken. Kleine cortenstalen bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot hele grote cortenstalen bakken van we 2 x 2 meter. Een grote verscheidenheid aan afmetingen plantenbakken zijn ook verkrijgbaar met wielen zodat je de bloembakken gemakkelijk kunt verplaatsen. Er zijn ook bloembakken zonder bodem leverbaar voor het plaatsen van grote bomen in uw tuin. De wortels van de bomen kunnen dieper in de aarde wortelen waardoor de bomen beter groeien.

Showroom Cortenstaal

TuinExtra heeft een uitgebreide webshop waar je de cortenstalen bloembakken kunt bestellen. De bloembakken worden na bestelling binnen 1 week gratis afgeleverd in Nederland en België. Maar je kan ook de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel bezoeken waar je de cortenstalen bloembakken, brievenbussen en buitenlampen kunt bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *