Bouwen & Verbouwen Renoveren Tuin Wonen

3 originele Cadeau ideeën voor de eerstvolgende Housewarming

Er is niets zoals verhuizen naar een nieuwe woning. Natuurlijk wordt het hele inpakken om vervolgens weer uit te pakken ook wel als stressvol ervaren. Daarom organiseren veel mensen een housewarming, om te vieren dat de verhuizing succesvol is voltooid. Ken jij iemand die binnenkort gaat verhuizen? Dan stelt diegene een bedachtzaam housewarming cadeau zeker op prijs. Maar om een cadeau te vinden dat binnen jouw budget en hun lifestyle past, kan nog wel eens een lastige taak zijn. Daarom hebben wij als eerste tip om met een groepje vrienden samen een groot cadeau te kopen waar die nieuwe huiseigenaar zeker weten wat aan heeft. Ben jij op zoek naar ideeën? Hier vind je er 3!

1.Een barbecue

Houden je vrienden enorm van eten en drinken? En hebben ze nog geen barbecue, dan is dit jullie moment om een barbecue als cadeau te geven. Misschien zijn ze van klein appartement met balkon naar echt ‘grote mensen’ huis verhuisd met tuin. Ook al is de tuin nog niet helemaal af en liggen de keramische tuintegels en waaltjes er klaar voor om bestraat te worden, kunnen je vrienden alvast genieten van de voorpret. Bovendien kun je er tijdens menig zwoele zomeravonden waarschijnlijk zelf profijt van hebben. Een top cadeau dus!

2.Een grappig cadeau idee

Dan kun je ook nog eens gaan voor een grappig cadeau, een cadeau wat een lach op het gezicht tovert van de housewarming organisator. Een deurmat met een hilarische spreuk of een setje handdoeken met gezichten van de vriendengroep. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

3.Matching badjassen

Gaat er iemand uit de vriendengroep samenwonen? Dan is het kopen van een heerlijk zachte badjas een top idee. En nee, niet alleen voor jouw vriend of vriendin, maar ook voor de partner. Zeker als ze behoorlijk aromantisch zijn, zullen ze dit vast hilarisch vinden. Naast matching badjassen kun je eigenlijk van alles verzinnen om te matchen. Denk aan sleutelhangers, armbandjes of telefoonhoesjes.

Ben jij klaar voor je eerstvolgende housewarming? Met deze 3 tips heb je in ieder geval een paar leuke cadeau ideeën om over na te denken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *